Ace & Dik


Van Baerlestraat 46 1071 AZ Amsterdam
0206794045 Klik om te bellen

Over Ace & Dik

Op de Van Baerlestraat 46 is al ruim 70 jaar een juwelierszaak gevestigd. Dik Juwelier is hier gevestigd sinds 1981 en behoort tot de Ace Juweliers Groep sinds 2003. De naam is in 2003 gewijzigd in Ace & Dik Juweliers om aan te geven dat de zaak nog steeds een eigen identeit heeft, maar dat er naast de reeds hoge standaard van service en kwaliteit, de expertise en ruimere collecties van Ace zijn toegevoegd.

Ace & Dik Juweliers is geen filiaalbedrijf, maar een echt familiebedrijf. Net als alles andere Ace Juwelierszaken, heeft Ace & Dik een eigen gezicht en unieke collecties. In de zomer van 2003 is de winkel totaal gerenoveerd en voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen voor luxe juwelierszaken. Zodra u de automatisch sluisdeuren van de winkel bent gepaseerd, wordt u ontvangen in een juwelierszaak die getypeerd kan worden als: "Modern with a Classic Twist".
Naast de ruime collecties van de exclusieve merken die gepresenteerd worden in de winkel, heeft IWC Schaffhausen Ace & Dik gekozen om een exclusieve Shop-in-Shop te vestigen op de Van Baerlestraat 46. In een speciaal ontworpen Corner, wordt er een ruim assortiment van de IWC collectie gepresenteerd.

Ace & Dik in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Goud
Horloges
Oorsieraden
Relatiegeschenken
Ringen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard

Merken

Parels

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Ace & Dik


Van Baerlestraat 46 1071 AZ Amsterdam
0206794045 Klik om te bellen