Artikelen over juwelen

Handen wassen, je doet het fout.

Handen wassen, dagelijkse routine Elke dag als onderdeel van de routine om gezond te leven, moeten we onze handen wassen. In de meeste gevallen wordt dit gedaan voor of na activiteiten zoals:• Na het gebruik van een toilet• Voor en na het eten• Voor en na de bereiding van maaltijden• Na het thuiskomen van het werk• Na het doen van activiteiten buiten, zoals harken of tuinierenDe lijst ...

Lees meer >>

Op 30 juni 2020

Verbogen ringen weer rond maken

Na verloop van tijd of na een ongeluk kunnen sieraden verbogen raken. Een niet meer ronde ring ziet er niet meer zo mooi als vroeger uit, daarnaast is het niet prettig om een niet ronde ring te dragen. Is het mogelijk om verbogen ringen weer rond te maken? Zo ja hoe doe je dit?

Lees meer >>

Op 2 november 2018

Trucs om thuis je zilveren sieraden te bewerken

Stel dat je thuis een sieraad hebt wat niet helemaal aan je wensen voldoet. Je wilt het bijvoorbeeld matter hebben of juist meer laten glimmen. Hoe kun je dit het beste doen? In dit artikelen bespreken we verschillende mogelijkheden om jouw zilveren sieraad weer aan je wensen te laten voldoen.

Lees meer >>

Op 1 november 2018

Karaat goud; wat houdt het in en wat zijn de verschillen?

In dit artikel worden de verschillen tussen de verschillende karaten besproken, want wat houdt karaat precies in? Welke soorten zie je het vaakst bij de juwelier? Hoe staat 14 karaat goud in verhouding tot 18 karaat goud?

Lees meer >>

Op 25 oktober 2018

Dé sieradentrends voor dit najaar

Bij een nieuw jaargetijde horen natuurlijk nieuwe trends. In dit artikel lees je alles over de trends voor winter 2018/2019, gebaseerd op de verschillende voorspellingen van diverse bloggers.

Lees meer >>

Op 22 oktober 2018