Artikel afbeelding

Dé sieradentrends voor dit najaar

Bij een nieuw jaargetijde horen natuurlijk nieuwe trends. In dit artikel lees je alles over de trends voor winter 2018/2019, gebaseerd op de verschillende voorspellingen van diverse bloggers.

.

Van zilver naar goud

Zilver lijkt de meest veilige optie als het om de keuze van sieraden aankomt. Toch is goud veelzijdiger dan je zult denken. Goud is een echte trendkleur, het staat warm en is overal mee te combineren. Durf eens uit je comfort zone te stappen en kies eens voor goud.

Kleurrijk combineren

Zoals hierboven geschreven past goud werkelijk waar overal bij, een combinatie met opvallende kleuren is gedurfd en helemaal van het seizoen. Kies bijvoorbeeld voor een gouden ketting met een kleurrijk detail, gouden oorhangers met gekleurde edelstenen of voor een horloge met een gekleurde wijzerplaat.

Mix en match

Het kiezen van een hele bijpassende set is niet meer nodig, het is juist trendy om zelf een set samen te stellen vanuit verschillende series. Hierbij geldt één regel; alle items moeten goud bevatten. Kies bijvoorbeeld voor een rustige ketting gecombineerd met een grote ring, zoals hierboven op de foto te zien is. Hoe opvallender, hoe beter!

Kies voor gewaagd

Waar het aan het begin van het jaar nog in de mode was om minimalistische sieraden te dragen, kun je dit najaar volop uitpakken. Ga eens voor gewaagd en kies grote oorbellen die opvallen, ze mogen gezien worden!

Kledingtips

Hoewel goud goed staat bij alle kleuren knalt het pas echt bij een combinatie met herfstkleuren. Kies dus eens voor goud als je een groene, rode of oranje outfit draagt. Je kunt er ook voor kiezen om je outfit heel simpel te houden te gaan voor een little black dress, waardoor je gouden sieraden er extra uit zullen springen!

Waar begin je?

Op ons platform zijn diverse juweliers door het hele land te vinden, kijk eens rond tussen alle bedrijfsprofielen. Heb je een bepaald sieraad op het oog of stylingtips nodig? Stel je vraag in de vraagbaak op onze pagina, onze juweliers zullen hier zo spoedig mogelijk antwoord op geven.

Op October 22, 2018