Atelier en Juwelier Moshaver


Dorpstraat 147 2712 AG Zoetermeer
0793164820 Klik om te bellen

Over Atelier en Juwelier Moshaver

Wij willen met onze winkel een juwelierszaak en een open atelier met elkaar te combineren. Hierdoor kunt u direct contact hebben met de goudsmid voor het juiste advies en op de juiste manier uw sieraad te vervaardigen. Na ruim twintig jaar ervaring als goudsmid liggen mijn specialiteiten op het gebied van het zilver en goud smeden. De 3 pijlers van dit atelier zijn: eigen ontwerpen, moderniseringen en reparaties.

Heeft u nog oude sieraden die u niet meer draagt maar u toch dierbaar zijn? Deze kunnen gemoderniseerd worden tot nieuwe sieraden. Bij oude trouwringen is het bijvoorbeeld mogelijk om van twee ringen een sieraad te maken met behoud van het oorspronkelijke graveerwerk. Ook voor reparaties bent u in ons atelier aan het goede adres. Voorts kunnen horlogebanden en horlogebatterijen vervangen en gemaakt worden.

Wees welkom op de Dorpstraat in zoetermeer, u kunt ons niet missen! Wij zetten alvast de koffie voor u klaar. We hebben ook bijzondere merken als Hanowa, Citizen, Danish design, Jacob Jensen, trouwringen in alle soorten en maten. Heeft u een speciaal verzoek vraag het gerust, bij ons is geen vraag te veel of wij beantwoorden hem voor u.

Wilt u een keer een kijkje nemen in ons atelier?

Foto's

Atelier en Juwelier Moshaver in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Hangers
Horloges
Occasionsieraden
Oorsieraden
Relatiegeschenken
Ringen
Trendartikelen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard
Zilver

Merken

Citizen
Danish Design
Edox horloges
Eigen merk
Esprit
Goudsmid
Jacob Jensen
Parels

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Atelier en Juwelier Moshaver


Dorpstraat 147 2712 AG Zoetermeer
0793164820 Klik om te bellen