Binenbaum Antiques & Jewelry


Nieuwe Spiegelstraat 45 1017 DC Amsterdam
0204220648 Klik om te bellen

Over Binenbaum Antiques & Jewelry

Mensen die van mooie dingen houden zijn op hun plek in de kleine winkel in het antiekkwartier van Amsterdam. Ze vinden er antieke sieraden van goud en platina, en met edelstenen als diamanten en saffieren. De andere verfijnde gebruiksvoorwerpen die er liggen, kunnen een speciaal cadeau zijn. Bezoekers kunnen zichzelf of iemand anders blij maken met kandelaars, pillendoosjes, peper-en zoutvaatjes, fotolijstjes, heupflesjes en servetringen. Of met iets groters als een lamp of schilderij.

Kenmerken
Bij Binenbaum Antiques & Jewelry herleeft de chic van oude tijden. Je kunt er iets van opvangen door alleen al te kijken naar de handgeslepen edelstenen in mooie zettingen. Maar niet alleen Victoriaanse ringen en oorbellen doen je duizelen, ook eerste klas zilveren voorwerpen uit Nederland, Engeland en Amerika laten je de status van vroeger proeven.

Sfeer
Als bezoeker herleef je de oude tijden optimaal in een omgeving die de sfeer van een Londense antiekwinkel heeft. Dit wordt vervolmaakt door personeel dat haar klanten zowel professioneel als vriendschappelijk benadert.

Bijzonderheden
De collectie verandert regelmatig waardoor je als bezoeker altijd weer iets nieuws kan vinden dat speciaal is. Dat speciale is altijd van goede kwaltiteit en heeft een redelijke prijs. Het koopgenot van iets moois wordt afgemaakt met een hele goede service.

Achtergrond
Binenbaum Antiques & Jewelry heeft al sinds 1985 ervaring met het verkopen van antike en sieraden en daarom kan de bezoeker vertrouwen op een goed assortiment. Eigenaresse Leonor Binenbaum ziet de winkel als een deel van haar zelf, vandaar de uitstekende service bij een ieder die van mooie spullen houdt.

Binenbaum Antiques & Jewelry in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Hangers
Occasionsieraden
Oorsieraden
Penningen
Ringen
Trouwringen standaard
Zilver

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Binenbaum Antiques & Jewelry


Nieuwe Spiegelstraat 45 1017 DC Amsterdam
0204220648 Klik om te bellen