Coat & Shine


Heggeroosstraat 32 5552 ND Valkenswaard
0407879208 Klik om te bellen

Over Coat & Shine

Stop met het beschadigen van je sieraden door verkeerd schoonmaken!


Jij geeft om je sieraden, net als wij! Ervaar de veiligste en meest innovatieve manier om sieraden schoon te maken. Coat & Shine heeft een direct resultaat dat je zult zien tijdens het schoonmaken van je sieraden, je sieraden zullen glanzen alsof je ze net nieuw hebt gekocht. Coat & Shine maakt je sieraden weer schoon en glanzend zonder deze te beschadigen zoals een polijstmiddel dat wel zou doen. Daarnaast bevat Coat & Shine nog een andere unieke formule; Het reinigt en verwijdert niet alleen de doffe en geoxideerde laag van je sieraden, maar brengt ook een onzichtbare beschermingslaag aan op basis van nanotechnologie. Op deze manier krijgen oxide en sulfide geen kans om je sieraden te beïnvloeden en zal je sieraden veel langer glanzen.

Veilig

Veilig voor je sieraden: Coat & Shine® reinigt uw sieraden zonder slijtage. Je kunt gemakkelijk waardevolle sieraden zoals een erfstuk of trouwring schoonmaken. Ook veilig voor edelstenen en kristallen.

Alle metalen

Bijvoorbeeld (rosé) goud, zilver, palladium, platina, koper en zelfs gerhodineerde, verzilverde en vergulde sieraden. Eén product voor alle metalen bespaart u ruimte in uw kast. Op die manier hoef je niet na te denken over welke van alle verschillende producten je nodig hebt om je sieraden schoon te maken.

Één druppel

De verpakking is klein en handig ontworpen. Slechts 1 druppel Coat & Shine® is nodig om een ring schoon te maken. Je kunt meer dan 40 reinigingen doen met een fles van 30ml en daarmee spaart je tevens het milieu.

Glanst langer

De toegevoegde onzichtbare laag geeft extra bescherming tegen oxiden en sulfiden waardoor je veel langer kunt genieten van mooie sieraden.

Foto's

Coat & Shine - Veiligste sieradenpoets voor alle metalen.

Coat & Shine in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Hangers
Horloges
Klokken
Occasionsieraden
Oorsieraden
Penningen
Relatiegeschenken
Ringen
Tedora
Trendartikelen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard
Veilig schoonmaken
Zilver

Merken

Band of angels
Blush
Breil
Buddha to Buddha
Chamilia
Chronoswiss-Oris
Citizen
Coat & Shine®
D&g
Danish Design
Diesel
Ebel
Eigen merk
Ernstes Design
Esprit
Fossil
GC Watches
Gerstner
Goudsmid
Guess
Jacob Jensen
Maurice Lacroix
Mimoneda
Mondaine
Movado
MY iMenso
Nautica
Nederlandse horlogemerken
Omega
Pandora
Parels
Pas Diamonds-
Police
Prisma
Rabinovich
Rado
Rivoir
Rolf Cremer
Seiko
Ti sento
Tommy Hilfiger
Trollbeads
Viceroy
Victorinox
Xen
Zinzi

Online bestellen

Ja

Artikelen

Handen wassen, je doet het fout.

Handen wassen, dagelijkse routine Elke dag als onderdeel van de routine om gezond te leven, moeten we onze handen wassen. In de meeste gevallen wordt dit gedaan voor of na activiteiten zoals:• Na het...

Onze locatie

Coat & Shine


Heggeroosstraat 32 5552 ND Valkenswaard
0407879208 Klik om te bellen