Hutjens Edelsmederij


Lang Kerkstraat 31 4461 JG Goes
0113 212 729 Klik om te bellen

Over Hutjens Edelsmederij

Harry, Laura en Mike Hutjens runnen / hebben een exclusieve juwelierszaak en van oudsher edelsmederij aan de Lange Kerkstraat 31 in Goes. Persoonlijke benadering hebben we hoog in het vaandel. Het is geen loze kreet, maar de dagelijkse praktijk. We vinden dat erg belangrijk. Het kan ook prima, omdat we het samen doen. Hierdoor hebben we altijd oog voor u, de klant.

Naast de eigen sieradenlijn hebben een uitgebreide collectie van exclusieve merken horloges en sieraden. We zijn steeds op zoek naar ambachtelijke collecties met een aparte vormgeving en uitstraling. Veel Italiaanse sieraden, maar bijvoorbeeld ook in Poolse ateliers gemaakte sieraden. We zijn niet zo gespitst op het fabrieksmatige. En natuurlijk proberen we de collecties exclusief voor Goes en de rest van de provincie Zeeland te krijgen.

Voor de bekendere sieradenlijnen en horlogecollecties kunt u eveneens bij Hutjens Edelsmederij terecht. Niet zozeer voor de gangbare artikelen, maar juist voor de bijzondere ontwerpen uit de lijnen en collecties. We proberen juist die eruit te pakken. Om ook op die manier invulling te geven aan het woord exclusief. Dit is trouwens niet hetzelfde als duur. In de collectie bevinden zich ook goedkopere sieraden en horloges. Voor ieder wat wils.

Foto's

Hutjens Edelsmederij in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Hangers
Horloges
Oorsieraden
Relatiegeschenken
Ringen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard
Zilver

Merken

Bertolucci,Aqua nautis, Junghans , Pequignet ,
Danish Design
Eigen merk
Goudsmid
Hamilton
Jacob Jensen
Mondaine
Parels
Pas Diamonds-
Rado
Steffen / Philip Stein / Marco Bicego / Antonelli
Tissot

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Hutjens Edelsmederij


Lang Kerkstraat 31 4461 JG Goes
0113 212 729 Klik om te bellen