Juwelier Schute


Achter de Driesprong 1 5241 TK Rosmalen
0735218871 Klik om te bellen

Over Juwelier Schute

Door de jaren heen hebben we een uitgebreide collectie opgebouwd. Wanneer u onze winkel bezoekt, vindt u naast de vertrouwde merken ook collecties van enkele nieuwe ontwerpers. Van sieraden, horloges, gedenksieraden, trouwringen en kinderbestek tot graveren, reparaties en taxaties: we zijn van vele markten thuis. Mochten we uw wens niet zelf kunnen vervullen, dan proberen we u zo goed mogelijk te adviseren als ervaren juwelier uit Rosmalen.

 
Die verscheidenheid aan mensen en wensen maakt ons werk zo leuk en afwisselend. Met ons gehele team blijven we er hard aan werken om u bij uw bezoek zo goed mogelijk te kunnen helpen. Sieraden zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook een symbool van liefde en genegenheid. Emoties die we moeten koesteren en waar we met respect mee omgaan.

 
Naast de verkoop houden wij ons ook bezig met de nazorg van uw sieraden. Denk hierbij aan het herstellen van kapotte sieraden en defecte horloges. Het vervangen van batterijen en testen op waterdichtheid van horloges behoort tot onze dagelijkse bezigheden. Wij hopen dat u veel plezier heeft met het bekijken van onze website en verwelkomen u graag in onze klantenkring.

Foto's

De winkel

Juwelier Schute in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Hangers
Horloges
Klokken
Occasionsieraden
Oorsieraden
Penningen
Relatiegeschenken
Ringen
Trendartikelen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard
Zilver

Merken

Aurore, Briljant, edelstenen en man made diamant
Bering, Fjory, Mori diamonds, Monzario, Boelens trading, Van leeuwen, Jackie, Chajé, Fiorella, Excellent jewelry, Ice watch, Gisser, Lorus, Pulsar, Moments, Diamonfire, Imotionals, Seiko Astron, Auror
Blush
Breil
Eigen merk
Gerstner
Goudsmid
Maurice Lacroix
Mimoneda
Nederlandse horlogemerken
Parels
Pas Diamonds-
Prisma
Seiko
Ti sento
Zinzi

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Juwelier Schute


Achter de Driesprong 1 5241 TK Rosmalen
0735218871 Klik om te bellen