Kameleon Sieraden


Heuvel Galerie 210 5611 DK Eindhoven
0402457069 Klik om te bellen

Over Kameleon Sieraden

We zijn sinds 1991 gevestigd in de Heuvel Galerie in Eindhoven waar we begonnen met een winkel van 25 vierkante meter op de eerste etage en inmiddels hebben we twee winkels tegenover elkaar op de begane grond, die we helemaal naar onze hedendaagse eisen en wensen hebben gevormd.

Het ruime atelier is zichtbaar en prominent in de winkel aanwezig, zodat u de goudsmeden op de vingers kunt kijken. We zijn dan ook trots op ons ambacht en onze vakkennis.  Klanten kunnen met alle gouden en zilveren sieraden reparaties bij ons terecht.

Naast een uitgebreide en gevarieerde collectie in zilver, goud, titanium en edelstaal, ontwerpen de vier goudsmeden ieder hun eigen collectie unieke sieraden voor jong en oud, man en vrouw.

Wij hebben vele mooie merken in ons assortiment, zoals Jeh Jewels, Yo design, Deco Echo, Clic, Ernstes design en bijzondere sieraden ontwerpen van diverse Nederlandse goudsmeden.

Eén van onze 2 winkels hebben we ingericht voor o.a. Trollbeads. We zijn dan ook met trots de enige Trollbeads Concept Shop van Nederland, waar we alle actuele bedels die op de nederlandse markt zijn, op voorraad hebben.
Verder hebben we in deze winkel een fijne privéhoek om klanten te kunnen adviseren bij de aanschaf van trouw- en relatie ringen. Naast een gerenommeerde grote trouwringcollectie en onze eigen ontwerpen bieden we ook de mogelijkheid voor jullie eigen persoonlijke en dus unieke ontwerp. We kunnen dit uitvoeren in alle kleuren goud of hoogwaardig sterlingzilver. We hopen ook jullie trouwringen te mogen maken.

Natuurlijk kunt u ook met uw oude gouden sieraden langs komen om deze een update te geven of om te laten smelten en verwerken tot een mooi nieuw sieraad. We vinden het iedere keer weer fijn als we kunnen helpen een versleten of gedateerd sieraad om te toveren tot een prachtig nieuw sieraad. Immers elke klant en elk sieraad is uniek.

Kameleon sieraden nodigt u van harte uit om u te laten verrassen en inspireren door een enthousiast team van zeer ervaren goudsmeden en adviseurs. We staan 7 dagen per week voor u klaar. 

Foto's

Kameleon Sieraden in het kort

Collectie

Armbanden
Broches
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Hangers
Horloges
Oorsieraden
Relatiegeschenken
Ringen
Trendartikelen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard
Zilver

Merken

Danish Design
Eigen merk
Ernstes Design
Gerstner
Goudsmid
Jacob Jensen
Jeh collection
Parels
Rabinovich
Trollbeads
Yo

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Kameleon Sieraden


Heuvel Galerie 210 5611 DK Eindhoven
0402457069 Klik om te bellen