Rozenhof Trouwringen


Schoolweg 60 7924 PN Veeningen tussen Meppel en Hoogeveen (A28)
0528-391222 Klik om te bellen

Over Rozenhof Trouwringen

Rozenhof trouwringen, de juwelier tevens goudsmid voor uw betaalbare trouwringen, met de grootste collectie trouwringen van Nederland, maar we kunnen ook trouwringen speciaal voor u ontwerpen naar uw wens
Door unieke werkwijze hoge kortingen , werktijd 7 dagen per week 10:00-22:00 uur. op afspraak.

Rozenhof Trouwringen is een gerenommeerde juwelierszaak die gespecialiseerd is in het creëren van prachtige trouwringen. Gevestigd in een idyllische omgeving, biedt Rozenhof Trouwringen een unieke en persoonlijke ervaring voor koppels die op zoek zijn naar de perfecte symbolen van hun liefde en verbintenis.

Met een team van ervaren goudsmeden en ontwerpers streeft Rozenhof Trouwringen ernaar om elke trouwring met vakmanschap en oog voor detail te vervaardigen. Ze werken met een breed scala aan materialen, waaronder goud, platina, zilver en verschillende soorten edelstenen, om een diverse selectie van stijlen en ontwerpen aan te bieden.

Wat Rozenhof Trouwringen onderscheidt, is hun toewijding aan maatwerk. Ze begrijpen dat elke relatie uniek is en streven ernaar om ringen te maken die de persoonlijkheid en stijl van het paar weerspiegelen. Door middel van een nauwkeurig consultatieproces en met aandacht voor de wensen en voorkeuren van het paar, zorgt Rozenhof Trouwringen ervoor dat de trouwringen een perfecte weergave zijn van de liefde en de band tussen twee mensen.

Of het nu gaat om klassiek en tijdloos, modern en eigentijds, of juist een uniek en op maat gemaakt ontwerp, Rozenhof Trouwringen biedt een uitgebreide collectie die voldoet aan diverse smaken en budgetten. Met hun uitstekende klantenservice en deskundig advies begeleiden ze de paren gedurende het hele proces, van het kiezen van de juiste ringen tot aan het moment dat ze met trots worden gedragen.

Rozenhof Trouwringen staat bekend om hun vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is hun missie om elke klant te helpen bij het vinden van de trouwringen die de start van een levenslange reis symboliseren.

Foto's

De grootste en exclusieve trouwringen collectie van Nederland

Rozenhof Trouwringen in het kort

Collectie

Diamanten
Goud
Relatieringen, oud goud inkoop, verlovingsringen, aanzoekringen
Ringen
Trendartikelen
Trouwringen op maat
Trouwringen standaard
Trouwringen witgoud, platina, titanium, palladium
Verlovingsringen, oud goud inkoop, vriendscharingen, juwelier
Verlovingsringen, vriendschapringen, aanzoeksring,
Vriendschapsringen

Merken

Eigen merk
Gerstner
Goudsmid
•Select Design (ons eigen merk)•Flamingo•Promises •Constant •Dora•Gettmann •Aller Spanninga •Alliance •Rubin •Honey Moon - Ruesch collectie•Promises, Diamonde, meister, Pas diamonds

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Rozenhof Trouwringen


Schoolweg 60 7924 PN Veeningen tussen Meppel en Hoogeveen (A28)
0528-391222 Klik om te bellen