Valentine Juwelier


Essenlaan 18 2461 DH Ter Aar
0172-748217 Klik om te bellen

Over Valentine Juwelier

 

Over Valentine Juwelier

Valentine is een juwelier die sinds enkele jaren in Ter Aar (Zuid-Holland) gevestigd is. Hier werken we met een aantal edelsmeden aan dit prachtige vak, en leren dit vak ook aan anderen. Zo is er hier een stagiair die hier in de leer is en zelf ook nieuwe kennis meebrengt, en zijn goudsmid Sidney en edelsmid en diamantair Erik altijd bezig met prachtige sieraden en creatieve oplossingen. 

In onze winkel verkopen we een grote collectie sieraden van zowel eigen merk als 

Workshops sieraden maken en cursus edelsmeden

Naast het creëren en repareren van sieraden geven we ook een cursus edelsmeden en verschillende soorten workshops sieraden maken in ons atelier. 

De workshops kunnen varieren van 2 uur tot 4 uur tijd, in welke tijd je een leuk en uniek sieraad kunt leren maken. Afhankelijk van de tijd ga je zagen, buigen en hameren om bijvoorbeeld een mooie ring of hanger te maken. Ook is het mogelijk om een prachtig kralensieraad te rijgen. Deze workshops zijn leuk om te doen met kleine groepen, zoals familie, vrienden of collega's. 

Tijdens de cursus leer je in 12 weken wat een goudsmid doet in het dagelijks leven: het smelten van edelmetalen, het aan elkaar solderen van losse eindjes, en het ontwerpen van een prachtig, eigen sieraad. Terwijl je leert om met metalen te werken, ga je inspiratie opdoen en een eigen ring (of ander sieraad) ontwerpen. Onze edelsmeden geven advies zodat je aan het eind van de cursus vol trots jouw eigen sieraad kunt dragen of cadeau kunt geven.
Zo hebben we een cursist gehad die oud goud wilde verwerken in een nieuwe ring en iemand die voor een familielid een heel fijn opgerold stukje perkament van goud heeft gemaakt. 

Ambacht

Bij Valentine Juwelier staat ambacht voorop. In ons atelier blijven we leren en innoveren, en passen we zowel oude als nieuwe technieken toe om sieraden te maken die een draagbare herinnering kunnen worden of al zijn voor onze klanten. Of dit nu een erfstuk is dat in een nieuw jasje gegoten mag worden, een eigen/nieuw ontwerp, of een sieraad voor speciale levensgebeurtenissen, wij staan klaar om iets moois te maken.

De juwelier met hart voor sieraden!

Foto's

Workshop zilveren ring maken

Valentine Juwelier in het kort

Collectie

Armbanden
Colliers
Diamanten
Goud
Hangers
Horloges
Klokken
Oorsieraden
Ringen
Trouwringen op maat
Zilver

Merken

Eigen merk
Esprit
Goudsmid
Mimoneda
Seiko
Tommy Hilfiger

Reparatie

Ja

Eigen ontwerp

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Onze locatie

Valentine Juwelier


Essenlaan 18 2461 DH Ter Aar
0172-748217 Klik om te bellen