Young & Free Jewelry


A. Hofmanweg 13 2031 BH Haarlem

Over Young & Free Jewelry

Young & Free helpt jou om het maximale uit jezelf te halen! Gemiddeld 5% per verkocht sieraad wordt gebruikt om te investeren in doelen en dromen. Bij ons kan je terecht voor gouden, zilveren en roestvrij stalen sieraden voor heren & dames. Wij bieden kwalitatief goede sieraden aan en vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Wij pakken jouw nieuwe sieraad dan ook met veel aandacht en liefde in. Daarnaast kan je bij ons altijd terecht voor vragen en specifieke wensen. "Wat betekent het om Young & Free te zijn? Wij zijn: Onbreekbaar en verenigd, zoals de schakels die wij verkopen. Jij kiest je eigen weg en laat je niks zomaar vertellen door anderen, dat houdt je jong van geest en geeft je de vrijheid om voor je zelf te denken en vol vertrouwen door het leven te gaan. Door middel van sieraden kan je je uiterlijk verfijnen, het kan aangeven wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Ook kan een sieraad je herinneren aan een bepaald moment, een gebeurtenis of juist waar je heen wilt. Daarnaast hebben wij de Young & Free Community opgericht, waarin we ons focussen op persoonlijke ontwikkeling. Met Young & Free dragen wij een gevoel en mindset over, waarin je gaat voor je doelen en je niet laat tegenhouden! Sluit je aan bij onze community om te connecten met gelijkgestemden.

Young & Free Jewelry is onstaan vanuit het verlangen om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.  Wij willen iets neerzetten dat daadwerkelijk impact maakt. Vandaar ook de naam Young & Free. Het is een gevoel, een mindset die we over willen brengen, waarin we je stimuleren om je dromen achter na te gaan.

Wij geloven in de kracht van je eigen kunnen en dat je het beste kan denken in oplossingen in plaats van problemen. We hebben veel om ons heen gezien dat mensen vaak leven in hun eigen denkbeeldige gevangenis vol met beperkende gedachten.  Hoe mooi is het als je daar uit breekt én 100% gaat voor wat je echt wilt! Wij willen je daar graag bij helpen. Op het moment dat wij groeien als bedrijf, groeien jullie met ons mee! 

Young & Free Jewelry in het kort

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Artikelen

Dromen worden werkelijkheid

Achter de schermen zijn we al een tijd bezig om de koers van Young & Free Jewelry richting te geven.Het moment breekt aan dat die koers steeds duidelijker wordt. Langzamerhand zijn we een...

Onze locatie

Young & Free Jewelry


A. Hofmanweg 13 2031 BH Haarlem